30 χρόνια στην υπηρεσία σας στην δ/νση

Κων. Καραμανλή (Αναπαύσεως) Αγ. Δημήτριος

Τηλ. 210 9756 997

Επισκευθείτε το προφίλ μας
στο facebook
Ανταλλακτικά
Όταν η ζημιά του οχήματος, απαιτεί την αντικατάσταση μερών αυτού, τότε η επιλογές του πελάτη ποικίλουν. Η αρχική επιλογή και δική μας σύσταση στις περισσότερες των περιπτώσεων, είναι η οδός των γνήσιων, καινούριων ανταλλακτικών που προέρχονται από τον ίδιο κατασκευαστή του οχήματος. Αυτό δίνει την μέγιστη δυνατή συμβατότητα και ποιότητα του ανταλλακτικού, με τίμημα την «εργοστασιακή» τιμή.

Επόμενη επιλογή είναι τα γνήσια μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, που ελέγχονται εξονυχιστικά από εμάς για την αρτιότητά τους και την άριστη συμβατότητά τους με το όχημα. Η χαμηλή τιμή τους τα κάνει ιδιαιτέρως ελκυστικά, κυρίως σε οχήματα κάποιας ηλικίας, που η παλαιότητα ενός ανταλλακτικού, συμβαδίζει με την ηλικία του οχήματος.

Τελευταία επιλογή είναι η προμήθεια καινούριων ανταλλακτικών από κατασκευαστές διάφορους από τον κατασκευαστή του οχήματος (ιμιτασιόν). Αυτή η επιλογή έχει το δέλεαρ της χαμηλής τιμής, απαιτεί όμως ιδιαίτερη προσοχή ως προς την επιλογή, λόγω του ότι ενέχει τον κίνδυνο της προβληματικής εφαρμογής του επάνω στο αυτοκίνητο.

Όποια επιλογή πάντως και αν γίνει από τον πελάτη, με την σύμφωνη γνώμη μας,  αυτός μπορεί να είναι βέβαιος πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι το ιδανικό.
Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image